IkaVending FacebookIkaVending TwitterIkaVending Google

Количка 🛒️ : 0 Продукти - 0.00 BGN

 „ИКА ВЕНДИНГ“ е основана през 2008 г.с предмет на дейност продажба, монтаж, гаранционно и следгаранционно обслужване на вендинг автомати за кафе и пакетирани стоки, офис машини. „ИКА ВЕНДИНГ“ осигурява на своите клиенти богата гама от продукти - кафе на зърна, разтворими продукти, кафе консумативи и свързаните с тях услуги. Наши партньори са водещи европейски доставчици от Италия, Испания и Германия - BORBONE, COVIM, RISTORA, SATRO, ISC. Ние продаваме правилното решение за всеки един търговски обект, а вие получавате съвкупност от опит професионализъм и високо качество. Нашата основна цел е била и винаги ще продължава да бъде да намираме подходящи решения за всеки един клиент защото удовлетвореността на вас - нашите клиенти е наш приоритет. „ИКА ВЕНДИНГ“ работи с вендинг автомати на лидерите в вендинг индустрията а именно N & W Global Vending и BIANCHI VENDING.

Какво предлагаме ние - обслужване с топли ободрителни напитки вас и вашите клиенти от перфектното италианско еспресо до пенливо капучино всички вкусове са взети под внимание.

  • От малки офис машини до големи вендинг автомати ние можем да задоволим индивидуалните нужди и вкусове на всеки един клиент.Автоматите монтирани от нас, са най –ново поколение в съответващата нормативна уредба. Услугата е гъвкава и се характеризира с индивидуалните нужди на всеки един клиент. Квалифицираните ни кадри гарантират ежедневни грижи за поддръжката на вендинг автоматите както и техническа помощ.

  • Не се налага продължително прекъсване на работния процес на вашите служители за консумация на ободрителни напитки.

  • Бързото обслужване на вендинг автомата определя пълноценно използване на времето за почивка.

  • Социална придобивка за служителите и съответната организация. Предлаганите от нас продукти са висококачествени и хигиенични - услугата е 24 часова.

ВАЖНА ЧАСТ ОТ РАБОТАТА НА „Ика вендинг“ е гаранционното и следгаранционното обслужване.Поддържаме резервни части на склад, за да намалим времето за ремонт до минимум.

Предоставяне на информация сългасно Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите:

1. Наименование : Ика Вендинг ЕООД

2. Седалище и адрес на управление: гр.Бургас, ул. Свети П.Евтимий №2,вх.А

3. Адрес, от който се упражнява дейността: гр.Бургас, ул.Одрин №17

4. Данни за кореспонденция: гр.Бургас, ул.Одрин №17

5. Данни за вписване: BG 147244560

6. Ика Вендинг ЕООД е регистрирано по ЗДДС и ЗЗЛД

7. Контролни органи:

   Комисия за защита на потребителите (www.kzp.bg)

   Комисия за защита на личните данни (www.cpdp.bg)

8. Материално отговорно лице: Катя Димова

9. Работно време на Магазина: 9:00-17:30, събота 9:00-12:30, почивен ден - неделя

10. Общи условия и политика за личните данни